Bezorging bij u thuis

Elektrische Bakfietsen rijklaar thuis afgeleverd

Zamobri levert alle elektrische bakfietsen worden rijklaar bij u thuis af. De prijzen zijn inclusief bezorging in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Woont u op één van onze schitterende Waddeneilanden, neem dan contact met ons op. Zelfs dan zorgt Zamobri voor bezorging bij u thuis.

Zamobri kan u de Qivelo Curve 2 en Qivelo Curve 3 elektrische bakfietsen leveren.

bezorging bij u thuis

Wisper Bezorging via FietsNED, de grootste mobiele fietsenmaker van Nederland

Alle Wisper fietsen worden door een FietsNED specialist bij u thuis afgeleverd. De FietsNED specialist neemt uitgebreid de tijd, legt uit hoe de fiets werkt en steld de fiets op uw wensen af. De FietsNED specialist gaat niet weg, voor u succesvol de eerste meters op de fiets heeft afgelegd.

Elke FietsNED specialist is volledig gediplomeerd en voldoet hiermee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid. Ze hebben verstand van elk type fiets en worden erkend door alle merken en fabrikanten van e-bike aandrijfsystemen.

Eén jaar gratis pechhulp

Alle Wisper fietsen die u bij Zamobri bestelt, ontvangen één jaar gratis 24/7 pechhulp onderweg. U kunt hiermee altijf verder bij pech. Met een simpele pechmelding bij de FietsNED alarmcentrale gaat er meteen één van de monteurs op pad en repareert uw fiets ter plaatse, zodat u weer verder kunt fietsen. Kan de fiets niet gerepareerd worden, dan neemt de monteur u en uw fiets mee en brengt hij u naar een locatie van uw keuze. Bent u niet alleen op pad, dan mag ook uw medereiziger inclusief zijn of haar fiets mee. Met een pechhulp abonnement is deze pechhulp kosteloos, u betaalt alleen de onderdelen.

Meer informatie over FietsNED vindt u hier: https://www.fietsned.nl

FietsNED